Teamspel

Ooit aan je collega’s gevraagd wat het hoofddoel is van jullie samenwerking? Opgeschreven wat je Superman zou laten doen als hij jouw team zou komen versterken? Of bedacht voor welke belangrijke prijs je jouw team zou nomineren? Vast niet. Met het Teamspel ontdek je op een creatieve manier allerlei onvermoede teamtalenten en vind je ingangen voor verbeterkansen op verschillende lagen van de samenwerking.

 

Het teamspel biedt een mooie kans om te onderzoeken hoe sterk het fundament van een samenwerkend team is. Door samen te ‘spelen’, komen verbeterlansen op een speelse wijze aan het licht. Het teamspel ontleent zijn opzet aan het zogeheten teameffectiviteitsmodel dat uitgaat van een hiërarchie van vijf thema’s, waarbij de thema’s hoger in de hiërarchie (zie piramide) van invloed zijn op de lagere thema’s.

 

Piramide Teamspel

 

Het teamspel maakt verrassend veel creativiteit en spontaniteit los, vergroot de teamgeest en geeft een verfrissende blik op de gang van zaken. Het teamspel is gewoon erg leuk om te ‘spelen’ en bij uitstek geschikt om in te zetten tijdens teamevenementen, teamdagen en kick-offs.

 

Download de brochure in pdf