Over Rudi

 

 

Even voorstellen:
Rudi Willemsen, 49 jaar, getrouwd, drie zonen en zin in mijn leven, mijn werk en mijn onderneming!

 

 

Mensen en hun beweegredenen stonden al vroeg in mijn leven centraal. Het was dan ook niet vreemd dat ik na mijn HTS studie ruim tien jaar actief ben geweest binnen de branche voor personeelsbemiddeling. Het grootste deel als zelfstandig ondernemer.

In die tijd kreeg ik steeds meer aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en merkte ik dat mijn werkzame leven steeds minder aansloot bij de dingen die ik echt belangrijk vond.

Zoals dat gaat, kwam ik steeds meer mensen tegen die op de een of andere manier (ook) niet gelukkig waren met het (zakelijke) leven dat ze leefden. Vanwege mijn interesse in de beweegredenen van mensen (en die van mezelf), ben ik me steeds meer gaan verdiepen in de oorzaak van het niet tevreden zijn.

Mede door mijn eigen ervaringen en ontwikkeling, merkte ik dat balans tussen hart en hoofd een belangrijke voorwaarde is voor een inspirerend leven vol energie. Op basis van mijn eigen ervaringen heb ik diverse coachtrajecten ontwikkeld die ertoe leidden dat mensen weer met plezier leven, werken en/of ondernemen.

Met aandacht en vertrouwen, begeleid ik inmiddels al meer dan 15 jaar mensen naar een meer bewust en krachtig leven. Een leven in balans, zowel zakelijk als privé! Een leven dat in alle opzichten aansluit bij de werkelijke drijfveren van het individu.
Ik streef ernaar dat hart en hoofd elkaar opvolgen en in balans zijn.

LEEF! WERK! ONDERNEEM!

Motto

Spreek slechts dan, wanneer hetgeen je zegt,
beter is dan wanneer 
je zou hebben gezwegen.

Missie

Mensen aansporen hun hart te volgen in Leven, Werken en Ondernemen.

Visie

Mensen die Leven, Werken en Ondernemen vanuit hun werkelijke drijfveren zijn gelukkig en leveren positieve resultaten! Ieder mens is hiertoe in staat. Het is dan ook voor elk mens noodzakelijk om hier continu en proactief aandacht aan te besteden.

Logo

Symbool voor het potentieel        dat elk mens beschikbaar heeft.

One life, live it

Voor zover ik het kan overzien heb je maar één leven.
Mocht dit werkelijk waar zijn, maak dan van je leven wat moois!

Wil je meer halen uit je leven, je werk of jouw onderneming, dan help ik je graag met het versterken van jouw welbevinden, steviger staan en meer en vaker genieten van wat is!