Referenties

Mooie referenties van bijzondere mensen!
Dank! voor jullie positieve input en het vertrouwen in mij en Leven Werken Ondernemen.

  Naam

  Mailadres

  Referentie

  Iris Gadet

  “Het waren bijzondere momenten die tot mooie en soms ook ontnuchterende inzichten hebben geleid en met name een aantal zaken bevestigd hebben die ik al sinds geruime tijd heb aangevoeld, maar heb onderdrukt/genegeerd of gewoonweg niet heb durven erkennen. Ik ben erg blij dat ik dit met jou heb mogen inzetten en ik zal mijn best doen om ermee aan de slag te blijven. Als er ooit nog een vervolg-traject op gemaakt kan worden, dan neem ik je graag weer tot mijn coach!”

  Peggy de Bock

  “Vast gelopen en het alleen niet meer voor elkaar krijgen om verder te kunnen gaan. Rudi heeft mij op weg geholpen om inzicht in mijzelf te krijgen en kracht te geven om weer verder te kunnen gaan. Ik ben je heel erg dankbaar!”

  Inge Roos

  “Thank you, vandaag heeft deze vrouw haar kracht weer hervonden en het meiske is gegroeid.”

  Rick Steijvers

  “Rudi heeft me inzicht gegeven in mijn levensvisie, wat ik belangrijk vind in het leven. Bevestigend, maar deels ook zeker verrassend. Het doorgaan en maar blijven doorgaan, Rudi heeft me geleerd om letterlijk en figuurlijk op de rem te gaan staan. Schouders naar achteren, niet meer met het hoofd naar beneden gebogen. Laat de wereld maar binnenkomen en alleen die dingen nog absorberen die ik leuk en belangrijk vind. Met dit inzicht ben ik bewuster en relaxter in het leven gaan staan. Ik ben echt dichter bij mezelf gekomen, dat is ontzettend mooi om mee te mogen maken. Rudi, bedankt voor het inzicht wat je mij gegeven hebt.”

  Gijs Coersen

  “Ik ben samen met Rudi een zoektocht begonnen naar mijn eigen ‘IK’, welke ik was kwijtgeraakt in de afgelopen jaren. Hij nam me letterlijk en figuurlijk mee naar bijzondere plekken. Rudi heeft een bijzondere manier van dingen overbrengen waarbij de woorden: luisterend oor, positiviteit, duidelijkheid, rust en enthousiasme me te binnen schieten. Rudi heeft mij ’tools’ gegeven om met mezelf aan de slag te gaan en dit heeft ervoor gezorgd dat ik weer beter in mijn vel ben gaan zitten. Rudi heeft een enorme passie voor zijn werk en is enorm betrokken in het proces, waardoor ik het gevoel heb gekregen er niet alleen voor te staan. Dit heb ik als erg fijn ervaren. Mocht ik ooit weer in de knel komen, dan is Rudi de eerste die ik bel! een echte aanrader, ook voor mensen zonder onderneming!”

  Renee Koonings

  “Samen met Rudi heb ik een mooie wandeling gemaakt door een bosrijke omgeving. Hier kwam ik tot de conclusie dat het niet alleen om de grote dingen in het leven gaat maar vooral ook om de kleine. Door teveel naar het verleden te kijken en niet naar de toekomst ben ik minder gelukkig geworden. Op het bruggetje waar het water onderdoor stroomde vertelde Rudi mij waar je nog invloed op hebt en waar niet. Wat geweest is, is geweest. Alleen op wat nog gaat komen kun je invloed uitoefenen, het is aan mij hoe ik hiermee omga. Dit heeft mij aangegrepen om daar eens goed over na te denken wat ikzelf nou eigenlijk zou willen. Als je immers niet goed in je vel zit dan werkt dit ook in je naaste omgeving mee. Rudi heeft mij bewust gemaakt dat het mijn leven is en dat alleen ik bepaal wat ik ermee doe. Rudi, door deze eenvoudige bewustwording heb je mij enorm geholpen met het uitzetten van mijn toekomst! ONE LIFE, LIVE IT………!!
  Rudi Bedankt dat je mij een nieuwe visie hebt gegeven.”

  Jennie Pouwels

  “Allereerst dank je!!! Dank je voor de bijzondere ontdekkingstocht die we samen hebben gelopen. Het voelde warm, oprecht en goed. Een groot avontuur, zonder route, zonder kaart, met behoorlijk wat onzekerheden. Soms riant buiten de comfortzone, soms zo angstig dichtbij, zo waar, direct en treffend, maar bovenal zo waardevol!
  En toen……na een hele worsteling werd het stil…vredig…rustig, kwam ik heel dicht bij mezelf. Geen woorden waren nodig, zo bijzonder……stil! Het is goed, ik voel wat ik moet doen en ik weet hoe. Thanks voor de inzichten die mij helpen verder te kunnen!”

  Meta Benschop

  “Jullie waren precies de partij die we zochten en de verwachtingen die ik had hebben jullie dubbel en dwars waargemaakt. Het was erg goed en de reacties vanuit Kenteq zijn ook zeer positief! Ga er maar aan staan om een paar uur een boeiend verhaal te vertellen met zo’n groep professionals. Dat is goed gelukt. Ik ben bijzonder tevreden over vandaag en loop met een big smile rond.”

  Will Smits en Henny Jans-Beken

  “Vorkmeer zit midden in een traject dat leidt tot het herformuleren van haar visie op het moderne welzijnswerk. Competenties zoals ‘ondernemerschap’ en ‘zakelijkheid’ worden steeds belangrijker voor de inhoudelijk gedreven professionals. Rudi heeft ons op een zeer energieke wijze begeleid. Resultaat: een gedegen en goed voorbereide workshop rondom de vragen ‘waar ben je verantwoordelijk voor?’ en ‘waar neem je verantwoordelijkheid voor’. Vragen die elke welzijnsprofessional in het dagelijks contact met de doelgroep wel stelt, maar ten aanzien van de eigen taken en verantwoordelijkheden te weinig stelt. Rudi bracht dat ons op zijn geheel eigen werkwijze aan het verstand. We zijn door hem ‘geprikkeld’, hebben nu een gezamenlijk referentiekader en kunnen samen een stap vooruit maken!”

   

  will       henny  

  Gilbert Gadet

  “Ondernemen moet je ‘ondergaan’. Ondernemen moet je ‘beleven’. Ondernemen moet je ‘verwerken’. Ondernemen komt vanuit je kern, je hart. De vraag is dan: ‘ben ik wel in staat om daar balans in te vinden en er goed mee om te gaan?’ Rudi verwoordt dat niet alleen heel goed vanuit zijn eigen Missie, maar hij weet dat ook te vertalen naar praktische begeleiding, vanuit zijn eigen hart!
  Ik ken Rudi al meer dan 15 jaar als iemand met een groot empathisch vermogen, inzet, hartelijkheid en openheid. De keuze om samen met mijn personeel en met Rudi een bedrijfscoaching traject in te gaan was dan ook snel gemaakt. Een geweldige ervaring en opsteker voor iedereen. Tel daarbij op zijn betrokkenheid en mensenkennis, en je hebt naast een coach ook een HR-specialist die de juiste mensen voor de juiste functies weet te vinden en je iedere keer weer opnieuw inspireert om toch vooral ‘open-minded’ en creatief te blijven.”

  Mark Minten

  “Rudi, ik heb het basis traject bij je doorlopen en ik kan oprecht zeggen dat het me ontzettend veel gebracht heeft. Vanaf het eerste moment was het gevoel goed en jouw enthousiaste en oprechte manier van werken heeft dat gevoel alleen nog maar versterkt. Je weet op een heldere manier bevindingen over te brengen en hebt me op een andere manier naar dingen laten kijken. Dit heeft me met name op gebieden van verantwoordelijkheid en ‘in het NU staan’ een hoop geleerd. Na het basis traject ben ik bewust andere keuzes gaan maken. Het is wonderbaarlijk om te zien hoeveel energie me dit scheelt op een doorsnee dag. Ik voel me dan ook erg goed inmiddels, en het was lang geleden dat ik dat gezegd heb. Rudi, via deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor een prachtige ervaring. Mocht ooit iemand in mijn omgeving met een vergelijkbaar probleem zitten, dan zal ik jouw diensten absoluut aanbevelen.”

  Rachel Beterams-Jansen

  “Een bijzondere reis heb ik met Rudi gemaakt tijdens het korte coaching traject. Ik ging in de vijfde versnelling van start, dat was ik ten slotte gewend. Rudi trapte op de rem. Hij hield me een spiegel voor en liet me kijken naar mezelf. Eigenschappen en patronen werden me langzaam maar zeker helder. Het heeft me enorm geholpen. Ik heb als het ware samen met Rudi een handleiding van mezelf gemaakt. Iedere dag leer ik deze meer en meer hanteren. Wauw. Bedankt Rudi voor deze mooie reis.”

  Astrid van der Maden

  “Net als vele andere startende ondernemers heb ik me vol overgave en enthousiasme op het ondernemerschap gestort. Wat vaak (en dus ook in mijn geval) wordt onderschat is wat het betekent om voor jezelf te gaan werken en welke invloed het heeft op jezelf als persoon en op je gezin. Rudi heeft mij geweldig geholpen om mijn eigen ‘IK’ weer terug te vinden en om mij weer terug in de realiteit te brengen en in het NU. Ik zit weer goed in mijn vel wat zowel zijn uitwerking heeft op mijzelf, maar ook op mijn gezin en op mijn onderneming! Ik kan het iedere ondernemer aanraden! Belangrijkste kwaliteiten: Geweldige resultaten, Aangenaam, Hoge integriteit.”

  Maarten Lenders

  “Ik heb bij Rudi een coachingstraject doorlopen na een lange periode van stress en druk. Door zijn rustige uitstraling, de ontspannen wijze waarop de sessies plaatsvonden (op zeer bijzondere plaatsen) en zijn wijze van vragen en vooral luisteren ben ik weer op een goed spoor beland. Luisteren en mij laten praten en daar positief en constructief op reageren heeft mij geholpen om weer positief en vol goede moed in het leven te staan. Zijn adviezen helpen mij nog steeds. Als ik ooit weer coaching zou moeten doen, of het zou moeten aanbevelen, staat hij in elk geval bovenaan mijn lijstje.”

  Nico de Vrij

  “Rudi is een authentieke persoon, die mensen in hun hart kan raken. Hij is in staat mensen te inspireren en hun zelfvertrouwen te vergroten. Hij is een prettige persoon om mee samen te werken. De leergang Bewust Ondernemen, die hij samen met Peter Beursgens geeft, is voor ondernemers een “must” om te volgen. Zij raken de essentie.”

  Carla Verbruggen

  “Rudi is onze steun met complexe vacatures. Zijn expertise zit in het juist benaderen van de kandidaat. Maar ook het juist ondervragen en aandragen van nieuwe collega’s. Naast deze kwaliteit kan hij medewerkers motiveren zodat ze weer met plezier naar het werk komen.”

  Desiree Driesenaar

  “Rudi kan iemand die is vastgelopen weer ‘vlottrekken’. Voor mij betekende zijn coaching dat verschillende puzzelstukjes eindelijk op hun plaats vielen. Rudi is een bijzonder mens, hij is warm en hartelijk en pleit voor een menselijk bedrijfsleven. Gemotiveerde werknemers zijn productieve werknemers en met de hulp van Rudi kan elk bedrijf het optimale uit zijn team halen.”

  Jan van Hoef

  “Rudi heeft aan de basis gestaan van mijn huidige baan en positie binnen ons bedrijf. Vanaf het eerste contact was er een klik, Rudi is open en helder in zijn communicatie en weet je met zijn innemende persoonlijkheid meteen voor zich te winnen. Zijn aanpak is absoluut menselijk zonder het uiteindelijke doel uit het oog te verliezen. Rudi is oprecht betrokken en geeft middels zijn kennis en ervaring nieuwe inzichten die de ondersteuning en drive geven om noodzakelijke veranderingsprocessen, bedrijfsmatig maar ook bij jezelf, in gang te zetten. Hij is in zijn werkwijze: enthousiast, energiek en vooral Rudi, en haalt daarmee het beste uit jezelf.”

  Erwin Janssen

  “Door de jarenlange samenwerking met Rudi Willemsen bij Office Depot en Bosch heb ik een goed beeld gekregen van de werkwijze van Leven Werken Ondernemen. Ik heb Rudi leren kennen als een persoon die zich bij een opdracht volledig “inleest” maar tegelijkertijd ook een “helikopterview” houding aanneemt om objectief situaties te beoordelen. Bovendien kan hij het management een spiegel voorhouden met als doel nieuwe inzichten te verschaffen. De samenwerking bestond uit werving & selectie opdrachten, het verzorgen van coaching trajecten voor lijnmanagers en het begeleiden van complete visie en strategie programma’s voor afdelingen. Alle disciplines werden tot tevredenheid afgerond.”

  Maaike van der Laar

  “Ik heb Rudi leren kennen als een man die zich laat leiden door positiviteit. Hij gaat uit van de behoefte van de klant en werkt samen met de klant naar een snel resultaat. Hij houdt ze een spiegel voor waardoor ze zelf in de gaten krijgen waar de knelpunten liggen en vanaf dat punt gaat hij opbouwen. Zijn kracht zit ‘m er vooral in om mensen het goede van zichzelf te laten zien, ze zelfvertrouwen te laten krijgen en om te gaan met lastige situaties.”

  John de Smit

  “Rudi is een zeer gefocust en professioneel persoon. Door zijn inspanningen als Interim HRM, is BKL in enkele maanden gegroeid met drie werktuigbouwkundig engineers. Tevens heeft Rudi BKL geïntroduceerd bij Alumni Techniek Venlo. Last but certainly not the least is Rudi een erg prettig persoon om mee samen te werken.”

  Marco

  “Wat er zo mijn hoofd binnenkomt, is: Inspiratie – bevestiging – duidelijkheid – motivatie. Het was voor mij een reis die begonnen is met een vaag idee van iets en is geëindigd met een helder resultaat van wie ik ben en wat ik wil, en vooral wat ik niet wil. Het is mooi om te zien dat de dingen die je doet ook de juiste dingen zijn.”

  Peter

  “Jij hebt mij laten zien dat de rechte weg in het leven (star op je doel afgaan) niet altijd de goede weg is. Als er zich een obstakel (afgrond) aandient, is het beter om de bocht te nemen en daar waar mogelijk weer terug te keren op het oorspronkelijke pad. Hiervoor is flexibiliteit en buigzaamheid nodig en dat is wat ik van je geleerd heb. Ik ben je er dankbaar voor.”